Herkkujen ystävät

torstai 26. heinäkuuta 2012

Suklaamuffinit

Heippa! Tervetuloa. Minä olen Suklaapanda. Hei! Minä olen Herkkuhiiri. Tämä on leivontablogimme. Teimme tänään suklaamuffinsseja. Nami! Tässä ohje:
Tee tavallinen muffinssitaikina. Lisää mukaan noin 4 reilua ruokalusikallista vaaleaa kaakaojauhetta. Sekoita kaikki, ja valuta vuokiin. Laita uuniin 200 asteessa 15-20 minuutiksi. Valmista! Namskis! Ennen- ja jälkeen kuvat:                                    ENNEN:
                                              JÄLKEEN:
Ja ainahan muffinssit on parempia valmiina, ja paremman näköisiä, kuin siinä taikinavaiheessa. Joo :o-) Raaka taikina maistuu aika inhottavalta.. Mää kyl tykkään siitä ;) Muffinit olivat rapeita päältä ja samettisen pehmeitä sisältä. Ne oli ihania.. Kommentoikaa toki, ja kokeilkaa ohjetta, se on superhelppoa! Ja hyvää. Me yritettiin myös tehdä kuorrutetta tomusokerista ja vedestä, mutta arvaatte varmaan mitä tapahtui... Liian paljon vettä. Se ei mennyt odoitusten mukaan, joten luovutimme. Täytyy joskus toiste yrittää paremmin. Mutta siinä kaikki     tältä päivältä! Heippa! Heippa, ja liittykää lukijoiksi!


Terveisin,
Suklaapanda & Herkkuhiiri
Terkkuja taikinamaailmasta!

1 kommentti: